Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia scoate la concurs 20 de posturi de agenti

In urmatoarea perioada, Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Braila organizeaza concurs (recrutare din sursa externa si interna) pentru ocuparea a 20 posturi de agenti de politie, profil ordine publica. Inscrierile se fac la sediul IPJ Braila - Serviciul Management Resurse Umane, pina la data de 10 martie, de luni pina vineri, Intre orele 10.00 - 15.00.
Trei dintre posturile scoase la concurs sint pentru Politia Municipiului Braila - Biroul Politiei Urbane (compartiment siguranta publica si patrulare), doua pentru Postul de Politie Ulmu si cite unul pentru Politia oras Faurei, Politia oras Ianca si Posturile de Politie Chiscani, Ciresu, Frecatei, Gemenele, Jirlau, Movila Miresii, Rosiori, Scortaru Nou, Surdila Greci, Tichilesti, Victoria, Visani si Viziru. Pentru a putea participa la concurs, candidatii trebuie sa Indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii: sa aiba cetatenie romana si domiciliul In Romania; sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat; sa cunoasca limba romana scris si vorbit; sa cunoasca cel putin la nivel mediu o limba straina de circulatie internationala (engleza sau franceza); sa aiba abilitati de utilizare a calculatorului; capacitate deplina de exercitiu; Inaltimea de minimum 1,75 barbatii si 1,70 femeile; sa posede permis de conducere cel putin categoria B sau sa faca dovada, cu adeverinta, ca urmeaza cursurile unei scoli de conducatori auto; sa fie declarati apt medical, fizic si psihic; sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate In societate; sa nu aiba antecedente penale sau sa nu se afle In curs de cercetare, urmarire penala ori de judecata pentru comiterea de infractiuni.
Relatii suplimentare se pot obtine de la sediul IPJ Braila, str. M. Sebastian, nr. 10 - 12 sau la telefon 0239/606100, interior 2009 si 2111.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii