Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia Rutiera va sta de vorba cu cetatenii si pe internet

Incepind din aceasta saptamina, brailenii care au ceva de spus in legatura cu probleme ce tin de competenta Politiei Rutiere vor putea face acest lucru si prin intermediul internetului, accesind site-ul http://br.politiaromana.ro. Pe prima pagina a acestuia a fost infiintat un formular pentru "Sesizari din trafic", problemele ridicate aici urmind a fi tratate cu responsabilitate, prin raspunsuri punctuale la chestiunile personale, iar cele considerate de interes general vor fi postate la rubrica "Raspunsuri la sesizari".
Decizia infiintarii acestuia a fost luata in contextul dezvoltarii relatiilor de parteneriat cu societatea civila si atragerea acesteia la activitatile desfasurate pentru evaluarea performantelor profesionale ale personalului Politiei Romane.
Actiunile derulate in ultima perioada de politistii braileni au fost directionate in sensul dezvoltarii comunicarii interne si externe. "In acest proces de deschidere catre necesitatile comunitatii si aspiratiile cetatenilor privind siguranta publica, Politia judeteana a gasit necesar sa identifice o cale de a transmite brailenilor mesaje de incredere, responsabilitate si sprijin. Deoarece un management modern si performant necesita asigurarea transparentei institutionale, cu respectarea cadrului legislativ in vigoare, a fost aleasa cea mai rapida cale de dialog, in plina ascensiune, internetul", ne-a precizat agent sef Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii