Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

* Politia de Frontiera a depistat 5 vehicule furate din Italia si introduse in tara ilegal, pentru a fi vindute

Politistii de frontiera i-au capturat, zilele trecute, pe membrii unei filiere de trafic cu motoscutere furate din Occident si au confiscat 5 vehicule introduse in tara pe cai ilicite.
Subinspector Carmen Pasnicu, purtator de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera, ne-a declarat ca membrii retelei actionau rapid si aduceau marfa prin Vama Nadlac: "Politistii de frontiera au organizat o actiune pe Drumul National 22B (Braila-Galati) si i-au depistat pe Andrei-Nicolae P., Andrei C., Ionut S. si Radu D., care transportau cu o furgoneta marca “Volkswagen” a unei societati comerciale din Carcaliu, judetul Tulcea, 5 motoscutere inmatriculate in Italia. Intrucit cei in cauza nu detineau documente de provenienta, s-au efectuat verificari si, in urma colaborarii cu IJPF Galati, IJPF Iasi si Centrul de Contact Oradea, s-a stabilit ca motoscuterele erau reclamate ca fiind furate din data de 25 iunie. Tot in urma verificarilor s-a stabilit faptul ca acestea au fost introduse in tara in noaptea de 26/27 iunie, prin punctul Nadlac."
Specialistii de la Biroul de Combatere a Infractionalitatii Transfrontaliere au descoperit ca cei patru indivizi fac parte dintr-o adevarata retea specializata in furturi si efectueaza investigatii, pentru prinderea tuturor membrilor. Celor patru li s-au intocmit dosare de cercetare penala, pentru complicitate la furt, iar motoscuterele au fost retinute la sediul IJPF, pentru continuarea cercetarilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii