Mergi la conţinutul principal

Politiştii au dat năvală în locurile de distracţie

Scandalgiii din discoteci şi baruri nu au scăpat de „vizita" oamenilor legii, în acest week-end. Aproape 200 de persoane au fost legitimate, iar valoarea totală a amenzilor aplicate au depăşit 12.000 lei.
La sfârşit de săptămână, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, în municipiu şi judeţ. Vineri şi sâmbătă, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului şi Poliţiei oraşelor Ianca şi Făurei, de la secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie comunale arondate acestora, cu sprijinilor jandarmilor, au acţionat în zona discotecilor şi altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar. Comercianţii din pieţe şi târguri au fost şi ei în vizor.
Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 29 de unităţi comerciale şi societăţi tip discotecă şi cafe-bar, au verificat 18 întreprinderi individuale şi 12 producători particulari. Au legitimat 170 de persoane, dintre care 14 au fost percheziţionate corporal sumar şi 13 au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru verificări. Poliţiştii au controlat în trafic 70 de autovehicule şi au destrămat 6 grupuri de persoane suspecte. „Au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.435 lei, 3 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 22 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 31 la OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice, şi restul la alte acte normative", a precizat ag. şef adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro