Mergi la conţinutul principal

Poliția Brăila, tot fără şef. Singurul candidat, comisarul-șef Marius Budu, a picat concursul

* marți, 20 decembrie a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de șef la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, singurul înscris fiind actualul șef al IPJ Brăila, Marius Budu, împuternicit pe funcție * după cum se arată pe site-ul Poliției Române, candidatul de la Brăila  a obținut nota 5, minimul care trebuia pentru promovare fiind 7

 

Candidatul pentru şefia Poliţiei Brăila nu a obţinut nota necesară pentru ocuparea funcţiei de conducere. Postul de șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila a fost scos la concurs, iar proba pentru ocuparea funcției vacante a fost susținută marți, 20 decembrie. Din datele pe care le deținem, cel înscris pentru ocuparea postului de conducere este actualul șef provizoriu al IPJ Brăila, Marius Budu, împuternicit pe funcție. După cum se arată pe site-ul Poliției Române, acesta a obținut nota 5.05, minimul care trebuia obținut pentru promovare fiind 7, ceea ce înseamnă că Poliția Brăila rămâne tot fără inspector șef. Pe site Poliţia Română nu apare nume al candidatului, ci doar un cod.

De ceva timp, Poliția Brăila nu mai are șef numit pe funcție prin concurs, conducerea fiind asigurată de adjuncți. La începutul acestui an, a avut loc o rocadă la vârful IPJ Brăila, întrucât a încetat împuternicirea adjunctului Condruz la șefia instituției, iar în locul lui a venit celălalt adjunct, Marius Budu. Reamintim că, în vara anului 2021, fostul șef al IPJ Brăila, chestorul Adrian Constantin Glugă, a ocupat funcția de inspector șef la Poliția Constanța, iar la conducerea Poliției Brăila a fost, în ultimii doi ani, ofițerul Dorin Valentin Condruz, cel care ocupa funcția de adjunct și a fost împuternicit, încă din anul 2020, ca inspector șef al IPJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro