Mergi la conţinutul principal

Poliția Brăila are un nou șef împuternicit

ofițerul Ionuț Cătălin Zaharia, de la Serviciul Crimă Organizată Brăila, va prelua conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, prin împuternicire, potrivit unor surse polițienești • până acum, la șefia IPJ Brăila era împuternicit adjunctul Dorin Condruz

 

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila ar avea un nou șef împuternicit, ofițerul Ionuț Cătălin Zaharia, de la Serviciul Crimă Organizată Brăila, care va prelua conducerea atribuțiile de inspector șef. Informația ne-a fost transmisă de surse polițienești, însă  răspunsurile oficiale de la Inspectoratul General al Poliției Române, dar și de la IPJ Brăila nu veniseră până la închiderea ediției. Până acum, la șefia IPJ Brăila era împuternicit adjunctul Dorin Condruz

Potrivit unor surse, la nivelul IPJ Brăila nu ar fi ajuns încă adresa oficială privind împuternicirea pe funcția de inspector șef a comisarului șef Ionuț Zaharia.

De ceva timp, Poliția Brăila nu mai are șef numit pe funcție prin concurs, conducerea fiind asigurată de adjuncți. Reamintim că, în vara anului 2021, fostul șef al IPJ Brăila, chestorul Adrian Constantin Glugă, a ocupat funcția de inspector șef la Poliția Constanța, iar la conducerea Poliției Brăila a fost, în ultimii doi ani, ofițerul Dorin Valentin Condruz, cel care ocupa funcția de adjunct și a fost împuternicit, încă din anul 2020, ca inspector șef al IPJ Brăila. La începutul anului trecut a avut loc o rocadă la vârful IPJ Brăila, întrucât a încetat împuternicirea adjunctului Condruz la șefia instituției, iar în locul lui a venit celălalt adjunct, Marius Budu. În decembrie anul trecut a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de șef la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, singurul înscris fiind Marius Budu, împuternicit pe funcție, însă acesta nu a obținut nota minimă care trebuia pentru promovare, respectiv nota 7. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro