Skip to main content

Polițiștii brăileni au donat sânge pentru semenii lor

* acțiunea de donare s-a desfășurat în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne “Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” * în dimineața zilei de 25 octombrie, mai mulți polițiști au mers la Centrul de Transfuzii din municipiul Brăila și au donat sânge pentru a veni în sprijinul bolnavilor

 

Donare de sânge! Luni dimineață, polițiștii brăileni s-au mobilizat pentru desfășurarea unei activități de donare de sânge. Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne - “Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila au fost receptivi la mesajul campaniei și s-au prezentat la data de 25 octombrie, la Centrul de Transfuzii din municipiul Brăila, pentru a veni în sprijinul semenilor, printr-o acțiune de donare de sânge pentru a da un exemplu de solidaritate, la care ar trebui să se alăture cât mai mulți cetățeni. “Ne adresăm tuturor cetățenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge! O oră din viața voastră, poate salva o viață!”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu