Mergi la conţinutul principal

Polițiștii au desfășurat activități de Ziua Copilului

marți și miercuri, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, au fost desfășurate activități în cadrul “Caravanei - Ziua Copilului”

 

Atât marți cât și miercuri, în intervalul orar 10:00-14:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Brăila, a Primăriilor Movila Miresii, Însurăței și în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila, precum și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila, au fost desfășurate activități în cadrul ”Caravanei - Ziua Copilului”.

Prin grija polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier a fost prezentată o serie de reguli elementare cu privire la modul de deplasare, modul de traversare, circulația pe drumurile publice și comportamentul în mijloacele de transport în comun, totul cu scopul de a preveni producerea unor evenimente rutiere nedorite, cu implicarea activă a elevilor și a cadrelor didactice. “În cadrul activității au fost prezentate clipuri video cu mesaj tematic, fiind utilizat autolaboratorul de educație rutieră. La activitățile organizate au fost prezenți 310 elevi însoțiți de cadre didactice și părinți”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro