Mergi la conţinutul principal

Polițiștii au aplicat 77 de sancțiuni pietonilor indisciplinați

în ziua de 26 septembrie, polițiștii au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse ca urmare a indisciplinei pietonilor și pentru combaterea opririlor neregulamentare • au fost aplicate 132 de sancțiuni, dintre care 77 au fost aplicate pietonilor, iar 40 pentru opriri sau staționări neregulamentare

 

Zeci de pietoni indisciplinați, amendați de polițiști. La data de 26 septembrie, în intervalul orar 11:30-15:30, Serviciului Rutier a organizat și desfășurat o acțiune pe linia creșterii vizibilății polițienești și reducerii numărului de accidente rutiere produse ca urmare a indisciplinei pietonilor și pentru combaterea opririlor/staționărilor neregulamentare. “Au fost aplicate 132 de sancțiuni contravenționale, dintre care 131 conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și una conform Legii 38/2003, în valoare de 21.385 de lei. Astfel, 77 dintre sacțiuni au fost aplicate pietonilor, 40 pentru opriri sau staționări nergeulamentare și restul pentru alte abateri”, au transmis polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut trei permise de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor și pentru circulație pe sensul opus de mers, precum și două certificate de înmatriculare și un set cu plăcuțe de înmatriculare.

În continuare polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro