Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii vor avea grijă ca brăilenii să petreacă în linişte sărbătoarea Crăciunului

lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada 21-26 decembrie, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice • în caz de nevoie, brăilenii trebuie să sune imediat la numărul de urgenţă 112

 

În minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Crăciunului, peste 850 de poliţişti vor acţiona pentru ca oamenii să poată petrece în linişte şi siguranţă.

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada 21-26 decembrie, pentru asigurarea ordinii publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor cetăţenilor. “Folosind peste 60 de autospeciale în medie, zilnic, 145 de poliţişti vor acţiona în teren, dintre care peste 100 sunt de la structurile de ordine publică, 25 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase”, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii vor acţiona pe drumurile publice, pe principalele artere de circulaţie, pentru fluidizarea traficului, ştiut fiind faptul că în perioada sărbătorilor şoferii “aleargă” cu maşinile pentru a reuşi să facă la timp toate cumpărăturile. Poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, mai multe aparate radar fiind amplasate în trafic.

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, poliţiştii vor desfăşura activităţi în domeniul menţinerii şi asigurării ordinii publice, prevenirii violenţei stradale, al siguranţei rutiere, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor economico-financiare. Se acordă o atenţie sporită verificării modului de respectare a prevederilor legale privind comercializarea produselor alimentare, a celor specifice sărbătorilor de iarnă şi a articolelor pirotehnice.

Poliţiştii urează tuturor brăilenilor “Sărbători fericite”!”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro