Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii locali le-au stricat “businessurile” prostituatelor de pe Centură

trei tinere care “lucrau” cu spor, oferind servicii sexuale contra cost, au fost întrerupte din activitate de poliţiştii locali  

 

A ieşit soarele, vremea este caldă, astfel că postituatele de pe Centură “muncesc” cu spor. Planurile le-au fost însă date peste cap de poliţiştii locali.

În ultima săptămână, lucrătorii de la Poliţia Locală au depistat şi sancţionat contravenţional 3 persoane cu amenzi în valoare de 1.500 lei, pentru atragerea de persoane, în parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice, în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea, pentru obţinerea de foloase materiale. 

Cea mai tânără dintre prostituatele avea 19 ani. Este vorba despre N.A., din comuna Salcia Tudor, ea primind amendă în valoare de 500 lei, după ce a fost depistată pe şos.de Centură, în dreptul Cimitirului “Radu Negru”, unde-şi racola clienţii.

A fost depistată şi I.V.T., în vârstă de 24 ani, din Brăila, tot pe şoseaua de Centură, în dreptul Cimitirului “Radu Negru”, “ocupaţia” fiind aceeaşi. A primit şi ea o amendă de 500 lei.

Brăileanca S.M., în vârstă de 38 ani, din Brăila, a fost prinsă şi ea în timp ce atrăgea persoane în vederea practicării de raporturi sexuale, în acelaşi loc. Amenda a fost tot de 500 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro