Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii le-au «amendat» cu flori pe brăilence

De la primele ore ale dimineţii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila- Serviciul Rutier şi compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, au ieşit în întâmpinarea doamnelor, pietoni sau şoferi, cu flori şi recomandări preventive.
Activităţile poliţiştilor, dedicate în această zi, exclusiv, femeilor, s-au derulat în parteneriat cu Brăila Mall. De 1 Martie, poliţiştii le-au felicitat pe doamnele şi domnişoarele, aflate în drum spre serviciu sau spre şcoală.
Maratonul poliţiştilor „înarmaţi" cu flori a continuat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde atât cadrele medicale, cât şi pacientele au primit urările de Mărţişor şi sfaturile poliţiştilor rutieri. Nu au fost uitat nici personalul feminin de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, caravana florilor ajungând şi la cadrele medicale de aici.
În a doua parte a zilei, poliţiştii brăileni au oferit simbolul primăverii în incinta complexului comercial Brăila Mall. Brăilencele aflate la cumpărături au primit felicitări, flori, dar şi sfaturi preventive. "Pe lângă urarea de a avea o primăvară însorită, doamnele şi domnişoarele au fost sfătuite să adopte o conduită preventivă atât în traficul rutier, cât şi în viaţă, să respecte şi să adopte sfaturile oferite de poliţişti în această zi, emoţionantă pentru toţi. Toate brăilencele care au primit aceste simboluri ale primăverii de la poliţişti au fost încântate de iniţiativă şi au recunoscut că sfaturile preventive sunt binevenite oricând", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvant al IPJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro