Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii brăileni acţionează pentru prevenirea "turismului electoral"

În cadrul campaniei MAI "Votează legal! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!", poliţişti de la Serviciul Poliţiei Rutiere şi de la structura de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au început să se întâlnească cu operatorii de transport de persoane. Oamenii legii i-au instruit cu privire la obligativitatea respectării legislaţiei electorale, astfel încât să poată fi prevenit fenomenul de "turism electoral", şi consecinţele implicării personalului propriu în acesta. "Poliţiştii au făcut apel la spiritul civic şi la conştiinţa morală a reprezentanţilor companiilor de transport, sfătuindu-i să ia atitudine fermă şi să anunţe de îndată instituţiile abilitate în cazul în care primesc solicitări de transport suspecte sau au cunostinţă despre posibile infracţiuni în ceea ce priveste legislaţia electorală", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Operatorilor de transport li s-au prezentat pliantele şi afişele campaniei de informare, care vor fi oferite călătorilor şi postate în mijloacele de transport în comun (local, judeţean şi interjudeţean), precum şi la sediile firmelor de transport.
De asemenea, lucrători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila au discutat cu cetăţenii care se deplasau în zona centrală a Municipiului Brăila, le-au distribuit pliante cu mesaje preventive şi i-au sfătuit să respecte legea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro