Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii au confiscat peste 32 tone de nisip

marfa era transportată cu un camion de către un bărbat din judeţul Buzău, care nu avea însă şi acte pentru cantitatea de nisip • el a fost oprit din drum în localitatea Şuţeşti

 

Un buzoian şi-a încărcat camionul cu nisip şi a pornit la drum, numai că a fost oprit de poliţişti. Oamenii legii au constatat că nu existau acte pentru marfa transportată şi au confiscat-o.

La data de 6 februarie, ora 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti au depistat în trafic, pe DN 22, un ansamblu de vehicule, compus din autoutilitară şi semiremorcă. Acesta era condus de către un bărbat de 30 de ani, din judeţul Buzău. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că acesta transporta cantitatea de 32,6 tone ( 32.000 kg) de nisip  pentru construcţii, fără a avea documente care să ateste provenienţa. Astfel, în conformitate cu prevederile Legii 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de nisip, în valoare de 1.340 lei, şi predării unei societăţi din localitatea brăileană Şuţeşti. Cel depistat a fost amendat cu 500 lei conform legii menţionate şi, întrucât nu avea tichetul de cântar la bordul autovehiculului, poliţiştii i-au mai aplicat o sancţiune de 500 lei, conform HG 1373 din 2008 privind reglementarea furnizării şi transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din România.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro