Mergi la conţinutul principal

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale

oamenii legii continuă acţiunile pentru respectarea măsurilor şi regulilor ce se aplică pe durata stării de alertă, precum şi pentru menţinerea ordinii publice • luni seara, poliţiştii şi jandarmii au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale • s-a acţionat în mijloacele de transport în comun şi au fost depistate 12 persoane care nu purtau mască

 

Acţiuni intense ale poliţiştilor, în starea de alertă, pentru prevenirea infracţiunilor. Oamenii legii au continuat controalele în mijloacele de transport şi au depistat mai multe persoane care nu purtau mască de protecţie fără a se gândi la riscuri.  Luni seara, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu jandarmi, au acţionat în municipiu pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor antisociale şi abaterilor rutiere privind efectuarea transportului rutier de persoane, dar şi a transportului de mărfuri. Cu această ocazie au fost verificate mai multe societăţi comerciale şi au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 3.000 lei, conform O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemena, în cursul zilei de luni, poliţiştii locali, sub coordonarea Poliţiei Municipiului Brăila, au desfăşurat acţiuni în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19. “Cu această ocazie, au fost depistaţi 12 pasageri care nu purtau sau purtau necorepunzător masca de protecţie în mijlocul de transport, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să respecte măsurile impuse în timpul stării de alertă pentru mijloacele de transport persoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro