Mergi la conţinutul principal

Poliţişti brăileni, învingători la Campionatul de Judo 2016

Trei poliţişti brăileni au participat la Campionatul de Judo, desfăşurat în perioada 15- 17 martie, în municipiul Deva. Aceştia au obţinut rezultate deosebite. 

La această competiţie, organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, au participat peste 90 de sportivi.
De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au participat trei poliţişti. Agentul-şef principal de poliţie Costea Jan, care a concurat la categoria +100 kg, cu vârsta 35- 45 de ani, a urcat pe locul al III-lea al podiumului, agentul de poliţie Ganea Roxana, la categoria +60 kg, a obţinut medalia de bronz şi agentul-şef principal de poliţie Olicenco Alin, care a concurat la categoria 73 kg, cu vârsta 35- 45 de ani, a obţinut locul al V-lea.
De asemenea, în urma rezultatelor obţinute, agentul şef principal Costea Jan şi agent Ganea Roxana au făcut parte din echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române, care a obţinut locul I în competiţia cu celelalte echipe de la alte structuri ale MAI.
După cum ne-au informat reprezentanţii IPJ Brăila, majoritatea sportivilor au reprezentat unităţi de elită ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (locul al II-lea pe echipe), Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (locul al III-lea pe echipe), Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (locul al IV-lea pe echipe) şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă (locul al V-lea pe echipe).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro