Mergi la conţinutul principal

Poliţişti în acţiune de Valentine's Day

• marţi, 14 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier şi al Serviciului şi Biroului de Ordine Publică au fost la datorie în municipiu şi judeţ, sancţionând actele de încălcare a prevederilor legale

 

În ziua de 14 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave. Astfel, poliţiştii au constatat 93 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 15.800 de lei şi au ridicat în vederea suspendării 2 permise de conducere.

Totodată, poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier, au acţionat, în municipiu şi judeţ, pe linia respectării prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice. Cu această ocazie, au fost verificate 14 societăţi, legitimate 84 de persoane şi controlate 49 de vehicule, fiind testaţi 23 de conducători auto şi ridicat în vederea suspendării un permis de conducere. 

De asemenea, poliţiştii au constatat 27 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 22 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, şi 1 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro