Mergi la conţinutul principal

"Poezie la vârsta a III-a"

* evenimentul, devenit tradiție, este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor * el va fi transmis live pe pagina de Facebook a Centrului de Creație

 

Consiliul Județean, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor, organizează în ziua de 29 septembrie 2022, de la ora 17.00, activitatea culturală intitulată "Poezie la vârsta a III-a", desfășurată sub egida proiectului "La o cafea, despre Brăila". Se continuă, astfel, seria activităților care îi au în centrul atenției pe seniori, un eveniment despre și cu oameni minunați, "aflați în locul și momentul în care poezia și dialogul literar se vor contopi într-o lume a frumosului și a inspirației, într-o atmosferă specifică". Evenimentul "Poezie la vârsta a III-a" va fi transmis live pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Braila.

Evenimentul cultural, devenit unul de tradiție în comunitatea brăileană, reunește, lună de lună, persoanele de vârsta a III-a din orașul nostru și nu numai, iubitoare de cultură, într-un cadru artistic (Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila) din Centrul Istoric al Brăilei. El facilitează și încurajează, totodată, "legăturile interumane, integrarea socială și schimbul de idei, prin acest tip de activități ce permit și stimulează participarea la viața socială a persoanelor de vârsta a treia", precizează organizatorii activității "Poezie la vârsta a III-a".

Seniorii prezenți la eveniment vor aduce un omagiu literaturii prin momentele artistice prezentate cu o deosebită încărcare emoțională.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro