Mergi la conţinutul principal

Podium brăilean în proba de 60 m garduri U16

* aurul i-a revenit lui Robert Bălin (CSM Brăila), argintul lui Răzvan Ștefănescu (LPS Brăila – CSM Brăila), iar bronzul lui Mario Grozea (CSM Brăila) * titlul național la 60 m garduri i-a revenit Safirei Barbu (CSM Brăila)

 

Brăilenii au fost și în acest an protagoniștii probei de 60 m garduri la Campionatul Național de atletism rezervat categoriei de vârstă U16 (juniori III), care s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, la Bacău.

Podiumul a fost în totalitate brăilean. Titlul național la 60 m garduri i-a revenit lui Robert Bălin de la CSM Brăila (8:66 secunde), nou record personal, medalia de argint a fost adjudecată de Răzvan Ștefănescu, atlet cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Brăila, iar bronzul i-a revenit lui Mario Grozea de la CSM Brăila. Bălin și-a mai trecut în cont o medalie de bronz în proba de 400 m (54:43 secunde), nou record personal. Grozea a participat și la proba de sprint unde a oprit acele cronometrului după 8:42 secunde.

Safira Barbu a devenit campioană națională la 60 m garduri (8:93 secunde) record personal și a alergat proba de 60 m plat, în 8:42 secunde. Bianca Bratosin și-a trecut în cont un loc trei la 60 m garduri (9:58 secunde), nou record personal, aceasta fiind urmată în finală de colega sa, Ștefania Coteș care a ocupat poziția a patra. Bratosin a mai concurat la 400 m, iar Coteș la 200 m. Evoluții în creștere a mai avut Rebecca Băjănică în probele de 60 m plat și 200 m.

Atleții menționați de la CSM Brăila sunt pregătiți de profesoarele Irina Roată și Anamaria Codreanu.

“Suntem în grafic. Am avut ceva emoții, dar rezultatele au fost foarte bune”, a spus profesoara Irina Roată.

Toți atleții de la LPS Brăila au realizat, de asemenea, recorduri personale în probele la care au luat startul. Singura medalie a fost obținută de Răzvan Ștefănescu (LPS Brăila – CSM Brăila) de la grupa profesoarei Luiza Gorciac. Acesta a oprit acele cronometrului după 8:88 secunde. Robert Iordache a ocupat poziția a patra la 60 m garduri, aceeași pefomanță fiind realizată, în întrecerea fetelor, de Alessia Popescu (9;80 secunde). Andrei Șerban a încheiat proba de garduri pe locul al șaselea, iar în concursul fetelor, Denisa Pavel a ocupat poziția a opta iar colega sa, Sara Covaci, pe a noua. Tot pe locul al noulea a încheiat concursul de triplusalt Maria Bunea, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, cu o săritură care a măsurat 9,99 metri.

“Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat la finalele U16, toți copii noștri au realizat recorduri personale”, a punctat profesoara Luiza Gorciac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro