Mergi la conţinutul principal

Poți descoperi indiciile? Treasure Hunt în Parcul Monument

* vineri, 21 iulie, adolescenții între 13 și 19 ani sunt invitați să ia parte la o experiență plină de adrenalină * evenimentul este organizat de Forumul Tinerilor din România – Brăila

 

 

Vineri, 21 iulie, Forumul Tinerilor din România – Brăila și Centrul de Tineret – Brăila Youth Hub, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, au pregătit un eveniment plin de adrenalină pentru adolescenții și tinerii cu vârste între 13 și 20 ani. Este vorba despre o nouă ediție ”Treasure Hunt”, un OutDoor Challenge ce cuprinde un mix de elemente de Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și multe altele. Activitatea se desfășoară pe toată raza Parcului Monument Brăila, între orele 17.00-19.00, iar participanții vor fi grupați în echipe de patru persoane. La final, cei care rezolvă misiunea vor fi răsplătiți cu premii.

Pentru a se înscrie la ”Treasure Hunt” adolescenții și tinerii trebuie să completeze un formular disponibil la adresa https://forms.gle/MZfBSo8AyckSLtKbA.

Tot vineri, la rondoul din Parcul Monument, între orele 17.00-19.00, Forumul Tinerilor din România – Brăila va derula o altă activitate interesantă: “Politist/Pompier/Jandarm/Ofițer/Soldat pentru o zi”. Astfel, vizitatorii de toate vârstele vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentații următoarelor instituții: Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Poliția Locală Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila, Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Penitenciarul Brăila, Centrul Militar Județean Brăila, Garnizoana Brăila sau Flotila Fluvială. Instituțiile vor participa la eveniment cu echipaje, autospeciale, câini de cercetare și luptă, armament etc. și le vor face celor prezenți exerciții demonstrative. Mai ales liceenii care își doresc să urmeze o carieră în aceste domenii sunt așteptați vineri în Monument, unde vor afla toate detaliile despre oferta educațională a școlilor de ofițeri și subofițeri, de la condițiile de admitere la durata studiilor.

Organizatorii au găsit și o manieră interesantă de a ”lega” cele două evenimente. Concret, unele indicii de la Treasure Hunt vizează activitatea instituțiilor participante la evenimentul “Politist/Pompier/Jandarm/Ofițer/Soldat pentru o zi”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro