Mergi la conţinutul principal

Poșta Română transportă, gratuit, în Ucraina, ajutoare umanitare

* operatorul național de servicii poștale se implică în sprijinul cetățenilor afectați de criza umanitară din Ucraina și își pune la dispoziție întreaga infrastructură pentru a colecta și distribui ajutoarele umanitare donate pentru oamenii afectați de criza din Ucraina

 

 

 

Brăilenii care doresc să dea o mână de ajutor refugiaților din Ucraina trebuie să știe că în municipiul nostru s-a mai înființat un punct de strângere a donațiilor. Compania Națională Poșta Română se implică și își pune la dispoziție întreaga infrastructură pentru a colecta și distribui ajutoarele umanitare donate pentru oamenii afectați de criza din Ucraina.  Astfel,  locația desemnată strângerii donațiilor pentru județul Brăila este Oficiul Poștal 1, de pe  strada  Danubiu, numărul 8, deschis de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-19:00  și  sâmbătă, între orele 9:00-13:00, iar dacă sunteți din alt județ, în linkul de mai jos aveți întreaga listă a centrelor județene unde pot fi aduse colete cu ajutoare: Poșta Română transportă gratuit, în Ucraina, ajutoare umanitare (posta-romana.ro)

Conform unui comunicat de presă emis de Poșta Română, donațiile se pot face sub forma produselor din următoarele categorii: alimente neperisabile, produse de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte, suport, produse din categoria celor de încălzire și de iluminat și echipamente medicale de susținere a răniților. ”Cetățenii sau ONG-urile care doresc să trimită ajutoare umanitare în Ucraina au la dispoziție centrele județene dedicate acestei campanii, care vor prelua coletele. Aici, produsele vor fi încărcate în mașinile companiei și vor fi transportate către cele patru puncte de trecere a frontierei cu Ucraina. De aici, vor fi preluate de Poșta Ucraineană - Ukrposhta și distribuite acolo unde este nevoie”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de Poșta Română.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro