Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL sector 5 amina discutarea posibilei excluderi a lui Valeriu Stoica

Liderii filialei PNL a sectorului 5 au aminat pentru saptamina viitoare sedinta in care urmeaza sa se discute despre posibila excludere din partid a fostului presedinte Valeriu Stoica, pentru ca aproape jumatatea dintre ei lipsesc din Bucuresti, mai mult, urmatorul termen de sedinta fiind cu titlu de probabilitate.
"Am decis sa aminam pentru o sedinta viitoare, care va avea loc probabil saptamina viitoare, cazul Valeriu Stoica", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, presedintele filialei, Dan Meran, adaugind ca, la acest moment, patru dintre membrii conducerii filialei nu se afla in Bucuresti.
Valeriu Stoica declarase, marti, agentiei MEDIAFAX, ca va merge la discutiile cu liderii filialei liberale a sectorului 5, a carei membru este, pentru ca isi respecta colegii, insa, pina la acel moment, nu primise nici o invitatie in acest sens.
"Daca voi primi o invitatie, o voi onora, pentru ca imi respect colegii. Nu ei sint cei care au initiat procedura de excludere. Inteleg presiunile care s-au facut asupra lor. Desigur, in absenta unei invitatii, nu cunosc cind si daca va avea loc aceasta discutie", a spus fostul presedinte liberal.
Nici liderii filialei PNL a sectorului 2 nu au reusit sa ia o hotarire in privinta posibilei excluderi a celuilalt fost presedinte liberal, Theodor Stolojan, desi conducerea acestei filiale s-a intrunit marti. Decizia urmeaza sa fie luata intr-o sedinta care va avea loc la o data ce va fi stabilita ulterior, motivul fiind o consultare mai larga a forurilor de conducere ale filialei.
Cazurile Stolojan si Stoica ar putea fi discutate si la sedinta Delegatiei Permanente a PNL care va avea loc simbata, la Cluj. Tot atunci ar putea fi discutata si o propunere privind excluderea din PNL a deputatilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu pentru declaratiile publice impotriva deciziilor partidului, precum si retragerea sprijinului politic pentru seful Cancelariei premierului, Aleodor Frincu si pentru deputatul Titu Gheorghiof, pe motiv ca au colaborat cu fosta Securitate.
Totodata, Delegatia Permanenta asteapta din partea Comisiei de Etica a PNL un punct de vedere in cazul Dinu Patriciu pentru declaratiile acestuia referitoare la o alianta cu PSD, deoarece fililala Prahova nu l-a sanctionat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii