Mergi la conţinutul principal

PNL şi-a schimbat sediul, dar năravul ba!

Păi, te cred şi io, bre, acum când se pregătesc să preia puterea de mâner, liberalii brăileni trebuia să întâmpine căderea Guvernului Ponta în casă nouă. Nu se cădea să vină schimbarea aia propusă de Iohannis, iar ei, alde Boboc şi Dănăilă, să fie prinşi într-o casă veche cam de pe vremea lui Cibu.
Boboc a stat atâţia ani în casa de pe Maior, dar acum, brusc, a realizat că această casă mai are un pic şi se dărâmă. Serios? Bine că nu a zis că părăseşte acest sediu pentru că a realizat că e împânzit de microfoane. Sau că, poftim, din cauză că e plin de şobolani. Dacă ar fi fost corecţi, liberalii ar fi admis că se mută pentru că acum "îşi permit", mă, care-i problema? Aş fi apreciat la Boboc (deşi e greu să spui că apreciezi ceva la acest personaj!) dacă ar fi zis cu voce tare că Noul PNL a ajuns prea mare şi prea sus ca să mai locuiască pe strada a 14-a după al 15-lea colţ. Şi era corect dacă ar fi spus aşa ceva (e drept, era şi o doză de aroganţă!) pentru că, de exemplu, în mediul privat, atunci când o firmă începe să producă mult şi bine, e logic să nu mai rămână ascunsă printre străzi, să îşi schimbe sediul, să vină în întâmpinarea clienţilor.
Da, e adevărat că Noul PNL s-a mărit, căci acum a mai luat pe cineva (PDL) în gazdă, cu titlu definitiv. Ba oamenii şi-au făcut şi acte, aşa că bag de seamă că nu e doar o aventură de-o noapte (mă rog, de-un tur de scrutin). Şi-atunci, când s-a mărit „firma", ba mai şi anunţi că vrei să preiei puterea în România, e normal să pleci din sediul ăla care ţi-a mâncat zilele în opoziţie. Vă daţi seama câte amintiri aiurea, câte sentimente de frustrare au fost trăite în fostul sediu de pe Petru Maior, când Băsescu făcea şi desfăcea în ţara asta, iar liberalii (până să se bage sub pulpana USL) stăteau şi fluierau a pagubă în umbra lui Tăriceanu?
Problema este că, odată cu catrafusele, alde Boboc au luat din vechiul sediu şi proastele năravuri. Şi zic asta deoarece nu cred că vor înţelege să evolueze şi în plan politic, adică să mai lucreze şi pentru cetăţenii care i-au ales, nu doar pentru sinele lor. Aşa că schimbarea asta de sediu a PNL Brăila e fix vax albina, crema puca, vorba regretatului Dem Rădulescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro