Mergi la conţinutul principal

PMP-istul Viorel Botea, ales membru în CA la Spitalul Județean

* decizia a fost luată în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CJ Brăila, prin vot secret * acesta l-a avut contracandidat pe liberalul Marian Căpățînă, deja membru supleant în CA-ul spitalului * președintele Consiliului Județean Francisk Chiriac a venit cu un mesaj împăciuitor privind colaborarea tuturor forțelor politice pentru binele spitalului

 

Schimbări de ”cadre” la nivelul Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Brăila. Este vorba despre alegerea consilierului județean PMP Viorel Botea ca membru titular, după demisia liberalului Cristian Pricop de pe această poziție. Președintele PMP Brăila a fost desemnat prin vot secret și a primit 19 voturi ”pentru”. Liberalii l-au propus la rândul lor, tot ca membru titular, pe Marian Căpățînă (deși acesta este în prezent membru supleant), însă a obținut doar 9 voturi ”pentru”. Chiar și așa, președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a dorit la final să aibă o intervenție împăciuitoare. Acesta a afirmat că, în prezent, în Consiliul de Administrație al spitalului sunt reprezentanți ai tuturor forțelor politice din cadrul CJ Brăila. Chiriac a solicitat ca toți membrii, inclusiv supleanții, să poată participa la ședințe și să își expună acolo punctele de vedere. Președintele CJ a ținut să îi mulțumească lui Căpățînă pentru activitatea depusă ca membru CA la spital și în mandatul trecut.

La rândul său, Viorel Botea a dorit să le mulțumească membrilor CJ Brăila pentru încrederea acordată și i-a îndemnat să îi transmită orice sesizare sau problemă legată de spital pe viitor. Mai mult, acesta a profitat de moment pentru a transmite același mesaj și cetățenilor.

Din CA la SJU mai fac parte: PSD-ista Daniela Bordea (membru titular), precum și PSD-istul Dumitru Văduva și Marian Căpățînă de la PNL (membri supleanți).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro