Mergi la conţinutul principal

PMP-iştii brăileni îşi fac Liga Aleşilor Locali

• potrivit preşedintelui PMP Brăila, Viorel Botea, componenţa acestei ligi va fi stabilită în cadrul unei întâlniri la partid, în acest weekend • Liga Aleşilor Locali ar trebui să supervizeze activitatea tuturor membrilor partidului în cele 31 de localităţi unde PMP Brăila are reprezentanţi în Consiliile locale şi organizaţii

 

PMP-iştii brăileni se pregătesc să introducă pe piaţă o nouă structură: Liga Aleşilor Locali. Mai exact, peste 50 de populari brăileni se vor întâlni, în weekend, la partid pentru a stabili cine va face parte din această Ligă care are rolul de a superviza activitatea tuturor celor care fac parte din Consiliile Locale din judeţ, dar şi a celor care ocupă poziţii ceva mai cu ştaif, precum primar, viceprimar sau consilier judeţean.

“Suntem primul judeţ local din ţară care dorim să facem acest lucru. Liga Aleşilor Locali este formată din toţi consilierii judeţeni, locali, toţi primarii şi viceprimarii pe care PMP îi are în cadrul judeţului Brăila. Aşteptăm şi avem confirmările privind prezenţa a peste 50 de preşedinţi de filiale şi de consilieri locali din cele 31 de localităţi în care PMP are organizaţii. Urmează ca, pe baza discuţiilor şi a propunerilor pe care le vor face colegii noştri, să alegem conducerea filialei noastre privind Liga Aleşilor Locali. Am discutat şi cu domnul primar al comunei Racoviţa, Tudorel Gâscă, cu viceprimarii pe care îi avem în judeţ şi toţi sunt prezenţi şi disponibili pentru a face în aşa fel încât activitatea organizaţiei noastre să fie cât mai bună”, a afirmat preşeintele PMP Brăila, Viorel Botea.

Sursa citată a mai precizat că din Liga Aleşilor Locali vor face parte un preşedinte, un secretar general, între 7 şi 11 vicepreşedinţi şi tot atâţia secretari executivi.

“Liga va urmări activitatea pe care aleşii noştri locali o desfăşoară în cadrul comunităţii lor. Şi va prezenta, la o anumită perioadă de timp, de obicei la întâlnirile pe care le avem în cadrul organizaţiei, toată activitatea pe care aleşii noştri locali au realizat-o în comunităţile respective”, a mai adăugat liderul PMP-ist.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro