Mergi la conţinutul principal

PLUS Brăila are filială municipală. Preşedinte: profesorul Paul Prus

* potrivit unui comunicat transmis, ieri, de PLUS Brăila, decizia privind înfiinţarea filialei municipale a partidului a fost luată în weekend, în cadrul unor alegeri interne * preşedinte al filialei municipale a fost ales profesorul Paul Prus, decizie validată de Centru

 

 

 

Partidul lui Dacian Cioloş se dezvoltă şi la Brăila. Potrivit unui comunicat de presă, emis ieri, Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS) Brăila are, mai nou, o filială municipală. Aceasta, în urma validării alegerilor interne ce au avut loc sâmbătă, 20 februarie. Practic, cu această ocazie a fost stabilit un Birou ales al filialei municipale, iar preşedinte este Paul Prus, profesor la Colegiul Naţional Gheorghe Murgoci şi membru PLUS Brăila. După cum se specifică în cadrul comunicatului de presă, pe lângă Prus, din Birou mai fac parte: Bogdan George (Secretar General), Daniel Stan (Responsabil Comunicare), Andreea Căpităneanu (Responsabil departament financiar), Oprea Sinca (Responsabil Politici Publice), Viorica Iordache (Responsabil organizare şi campanii) şi Silviu Ioniţă (Responsabil recrutare). Până acum, PLUS Brăila a funcţionat având doar organizaţie judeţeană.

Înfiinţarea filialei municipale este un pas important în procesul pe care l-am început anul trecut, de a creşte şi dezvolta PLUS în întregul judeţ. Dezvoltarea organizaţiei şi atragerea de noi membri, de personalităţi ale comunităţii, de oameni respectaţi de brăileni sunt obiective importante pentru noi ca partid şi pentru mine personal, în calitate de preşedinte al Biroului Judeţean. Le mulţumesc membrilor PLUS care au participat la alegeri şi urez succes noii echipe, care sper să aducă o viziune modernă şi dinamică în activitatea partidului PLUS Brăila. Felicitări şi succes, deci, domnului profesor Prus şi echipei!”, a declarat medicul veterinar Mihai Isvoranu, preşedintele Biroului Judeţean PLUS Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro