Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ploiestenii, interesati de sistemul de contorizare la nivel de apartament implementat de "CET" SA Braila

In cursul zilei de ieri, o delegatie din partea Uniunii Asociatiilor de Proprietari (UAP) din judetul Prahova a fost prezenta la Braila cu scopul de a constata eficienta sistemului de contorizare individuala implementat de catre SC "CET" in cazul mai multor blocuri din municipiu. Seful delegatiei, presedintele UAP Prahova, Ion Stan ne-a declarat ca interesul membrilor asociatiei le-a fost stirnit de o recenta prezentare a acestui sistem facuta de specialistii "CET" Braila. "Ne intereseaza foarte mult solutia tehnica aplicata in cazul sistemului de contorizare individuala, precum si avantajele implementarii acestuia. Am venit aici, la Braila, impreuna cu vicepresedintii uniunii, conducerea societatii de termoficare din Ploiesti, precum si cu sefii de cartiere pentru a ne convinge la fata locului si in urma discutiilor cu proprietarii apartamentelor contorizate in acest sistem in vederea unei implementari si in cazul unor condominiuri din Ploiesti", ne-a declarat sursa citata. Reprezentanti ai SC "CET" le-au prezentat membrilor delegatiei din Ploiesti mai multe blocuri unde a fost implementata solutia de contorizare individuala la nivel de apartament, primul vizitat fiind blocul A12 situat pe bulevardul Dorobantilor, primul condominiu unde "CET" Braila a procedat la contorizarea apartamentelor. "Au fost incintati de ce au vazut aici, iar la final, in cadrul unei discutii purtate la sediul nostru, le-am raspuns intrebarilor formulate de acestia. Mai mult, seful delegatiei, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari, a subliniat ca va propune implementarea sistemului promovat de noi si aplicat cu succes in cazul a peste 2.000 de apartamente din Braila si pentru imobile din Ploiesti", ne-a declarat Ionel Patrascu, directorul Directiei Distributie din cadrul SC "CET" SA Braila.
Reamintim ca in urma cu doi ani de zile, la blocul A12, SC "CET" a dat in exploatare prima lucrare de contorizare totala pentru agentul termic, la nivel de apartament. Pentru fiecare apartament a fost montat contor pe casa scarii, sistem ce permite, in cazul in care un proprietar contorizat astfel nu plateste intretinerea, ca asociatia sa inchida caldura in apartamentul respectiv fara a mai fi nevoie sa intre in casa proprietarului. Important de mentionat este ca, fiecare familie isi poate regla consumul de energie termica in functie de posibilitatile financiare, caloriferele fiind dotate cu robinete termostatate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii