Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ploaie de goluri in campionatul judetean de fotbal

Simbata trecuta, in Liga a IV-a de fotbal braileana echipele vizitatoare au avut un cuvint greu de spus. Ele au obtinut trei victorii si o remiza, aceasta din urma fiind consemnata in cel mai spectaculos meci al rundei, Vointa Visani - CS Faurei.
Ambele formatii au jucat prudent incercind mai intii sa nu primeasca gol si apoi sa construiasca in jumatatea adversa. Mai experimentata, echipa vizitatoare a reusit sa profite de o gafa a apararii gazdelor si a deschis scorul in minutul 38 prin fundasul central Tandalache, insa pina la pauza Vointa a reusit sa restabileasca egalitatea in urma golului marcat de Sorin Butiseaca in ultimul minut al primei reprize.
Partea a doua a meciului a fost una mult mai dinamica si acest lucru este reliefat de numarul mare de goluri marcate, dar si de rasturnarile de situatii. In aceasta repriza, Butiseaca a mai inscris de doua ori in minutele 57 si 72, realizind astfel hat-trick-ul, la care s-a mai adaugat si reusita lui Traian Lupu din minutul 58 in timp ce oaspetii nu-si trecusera in cont decit doua goluri, cele ale lui Stefan Calatoaie si ale lui Georgian Moise.
Formatia din Visani se indrepta astfel spre un succes foarte important numai ca pina la urma a trebuit sa se multumeasca si cu o remiza deoarece cu citeva minute inainte de finalul meciului Daniel Barus a marcat golul egalizator.
CSO Ianca a obtinut un nou succes pe teren propriu, de data aceasta in fata Victoriei Dedulesti, insa victoria elevilor lui Mircea Mircescu s-a conturat abia in partea a doua a partidei. Gazdele au reusit sa deschida scorul la citeva minute de la reluare prin Bardas si apoi l-au majorat gratie unei executii spectaculoase a juniorului Grozea. Oaspetii au alergat dupa golul de onoare si l-au realizat in minutul 82 insa era deja prea tirziu pentru a spera la mai mult.
Chiar daca a jucat in deplasare, Eldomir a realizat scorul etapei si continua astfel sa se mentina pe prima pozitie in clasament, insa trebuie sa ramina in continuare prudenta deoarece urmaritoarea sa Victoria Traian a obtinut de asemenea un succes categoric in deplasarea de la Gaiseanca.

Rezultatele inregistrate in Liga a IV-a:
SC Adevarat - Viitorul Ianca 2-4
Comagrim Dudesti - Eldomir Viziru 0-12
Victoria Cazasu - Avintul Ciresu 0-2
CSO Ianca - Victoria Dedulesti 2-1
Vointa Visani - CS Faurei 4-4
Vointa Gaiseanca - Victoria Traian 1-4
FC Urleasca a stat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii