Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Plesan: Nu-mi pare rau ca am plecat de la Dinamo

Mijlocasul Mihaita Plesan a declarat, joi, la plecarea catre noua sa echipa, Poli Timisoara, ca nu-i pare rau ca a plecat de la Dinamo si ca se simte onorat ca va fi antrenat de idolul copilariei sale, Gica Hagi.
"Nu-mi pare rau ca am plecat de la Dinamo. Inseamna enorm pentru mine sa fiu antrenat de Hagi. A fost idolul copilariei mele si, pina la urma, am ajuns sa-l am antrenor", a declarat Plesan.
Noul jucator al Politehnicii Timisoara a spus ca isi doreste sa cistige titlul cu formatia pregatita de Gica Hagi. "Imi doresc din tot sufletul sa cistig campionatul cu Timisoara", a conchis Plesan.
Directorul general al Poli Timisoara, Ion Craciunescu, a declarat ca Plesan a semnat un contract pe cinci ani. "Pe plan intern, cred ca am incheiat transferurile", a spus Craciunescu.
Oficialul timisorean nu a dezvaluit nici un detaliu al tranzactiei, insa a precizat ca sumele vehiculate in presa nu sint reale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii