Mergi la conţinutul principal

A plecat Silviu Petrea şi nimeni nu îl plânge

Nu am apreciat absolut deloc activitatea deputatului Silviu Petrea. Poate pentru că a făcut parte din UNPR, partidul-girofar, sau poate doar din cauza faptului că nu l-am văzut să vină niciodată cu o propunere legislativă demnă de reţinut. Prin urmare, dacă Silviu Petrea nu va mai face parte din viitorul parlament, nu o să mă încerce niciun sentiment de supărare, ba dimpotrivă.
Plecarea lui Silviu Petrea din UNPR era previzibilă. Este adevărat că mare boss a rămas acum la UNPR Brăila o tanti fără legitimitate, care s-a traseizat pe ruta PPDD, este vorba despre Marioara Nistor, dar asta ţine de bucătăria internă a partidelor. Puţin îmi pasă mie acum că deputata Nistor o să întocmească de una singură listele cu candidaţi, căci oricum UNPR nu are şanse să obţină mai mult de două locuri de consilieri, la alegerile locale din vară, şi cel mult un post de deputat (senator), la scrutinul din toamnă. De fapt, ce tot zic eu aici, UNPR nu va avea puterea să scoată nici măcar un parlamentar. Dar să nu îi stricăm bucuria Marioarei Nistor, lăsaţi-o să se ocupe în continuare de liste, ca şi cum ar avea vreun succes cu oamenii pe care îi va propune.
Despre Silviu Petrea, numai de bine. Nu plânge absolut nimeni după el, căci ca să te plângă cineva trebuie mai întâi să fii cunoscut, să fi auzit lumea de tine. Or, Silviu Petrea este un pic mai cunoscut decât căţelul meu, care însă nu a apărut în ziare, deci nu a beneficiat de publicitate. Habar nu am dacă Silviu Petrea va prinde loc pe listele PSD Brăila, la alegerile parlamentare din toamna lui 2016. Cel mai probabil, Petrea va fi aruncat pe o poziţie neeligibilă, ceea ce înseamnă că din toamnă încolo se va lua de mânuţă cu Marioara Nistor, care va reuşi şi ea în Parlament, dar fără loc.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro