Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Plecat la serviciu, s-a pomenit cu dosar penal

Sectia Urmarire Penala a Parchetului de pe linga Judecatoria Braila a dispus trimiterea in judecata a invinutului Marian Cotet, 30 de ani, in baza art. 79 din OUG 195/ 2002 (conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, avind in singe o imbibatie alcoolica peste limita legala admisa).
Marian Cotet a fost oprit de catre lucratorii Politiei Rutiere in dimineata zilei de 7 august 2005, in timp ce mergea la serviciu. Suspectul, care conducea Dacia Nova cu numarul de inmatriculare BR-71-SPY, mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul fiind pozitiv, Cotet a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe, necesare stabilirii alcoolemiei. Potrivit buletinului de analiza toxicologica - alcoolemie nr. 276 din 12 august 2005, la ora la care a fost oprit de politie, inculpatul avea 1,20 grame la mie alcool in singe. El a declarat politistilor ca, in noaptea de 6/7 august 2005, consumase 1,5 litri de bere, plus o cantitate de coniac.
Cazul se afla la Judecatoria Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii