Mergi la conţinutul principal

PLAY FEST – Festivalul învățării prin joc

Vineri, 31 mai, în orașul Brăila, s-a desfășurat Festivalul PLAY FEST, eveniment de celebrare a jocului ca activitate fundamentală de învățare la vârstele timpurii. Peste 250 de preșcolari și antepreșcolari, alături de părinții lor, au participat la activitățile derulate în cele două centre organizatoare: Grădinița cu program prelungit nr. 39 și Grădinița cu program prelungit nr. 11, coordonate, la nivel județean, de prof. Manea Cristina. În cadrul atelierelor de artă și construcții, copiii  și părinții acestora au fost invitați să ilustreze “Orașul meu” prezent și viitor. S-au alăturat acestui frumos și amplu eveniment  reprezentanți ai Primăriei Municipiului Brăila și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Brăila.

Aflat la prima ediție la nivel național, Play Fest este organizat în cadrul Inițiativei Educația și Dezvoltarea Timpurie a Copilului în România, derulată de UNICEF în parteneriat cu Centrul Step by Step, cu susținerea Fundației Lego.

Etapa premergătoare Play Fest s-a desfășurat pe întreg parcursul lunii mai, perioadă în care grupele de preșcolari și antepreșcolari, alături de cadrele didactice, au realizat vizite și diferite activități de documentare privind comunitatea în care locuiesc.

În cadrul centrelor organizatoare, au răspuns invitației de a participa instituții de educație timpurie din municipiu: Creșa Brăila, Grădinița cu program prelungit nr.1, Grădinița cu program prelungit nr.8, Grădinița cu program prelungit nr.33, Grădinița cu program prelungit nr.37, Grădinița cu program săptămânal nr.49.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro