Mergi la conţinutul principal

Platforma Social Liberală caută membri şi la Brăila

• este vorba despre partidul înfiinţat de Ilan Laufer (ex-ministru al Mediului de Afaceri în Guvernul Mihai Tudose) şi Alexandru Coita, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă • cei doi au susţinut, joi seară, o videoconferinţă la Brăila, la Hotelul Triumf, în care şi-au prezentat programul de ţară: “România 10 în 10”

 

Lansare atipică pentru Platforma Social Liberală (PSL) în Brăila. Este vorba despre partidul înfiinţat la finale anului trecut de Ilan Laufer, ex-ministru al Mediului de Afaceri pentru şase luni în Guvernul Mihai Tudose, fost consilier al Vioricăi Dăncilă, şi a lui Alexandru Coita, de asemenea cunoscut drept consilier al fostului prim-ministru. Deşi se află într-un turneu naţional pentru prezentarea programului “România 10 în 10”, cei doi lideri de la Centru au renunţat să mai vină la conferinţele de presă programate în Constanţa, Tulcea şi Brăila, după ce au fost implicaţi într-un accident pe autostradă. Din acest motiv, alţi lideri ai PSL au preluat ştafeta şi au venit în oraşele amintite, în timp ce Laufer şi Coită au intrat în videoconferinţă în timpul întâlnirilor. Lucru care s-a întâmplat joi seară şi la Brăila, în sala Hotelului Triumf, cu câteva stângăcii survenite din motive tehnice, adică a semnalului de internet foarte slab.

Revenind la întâlnire, trebuie precizat că participanţii nu au fost deloc numeroşi. Conferinţa a fost condusă de câţiva membri tineri ai partidului: Vlad Danciu, secretarul general al PSL, Andrada Bogdiş preşedinte al filialei din Timişoara, lider şi coordonator al diviziei PSL de Tineret, Augustin Maftei din Iaşi şi preşedintele formaţiunii din Muntenia, precum şi

Radu Lupaş, preşedintele filialei judeţene Cluj şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Aşa cum am precizat, Laufer şi Coita au participat la întâlnire printr-o transmisiune live, prezentând în ce constă programul de ţară pe care îl propun. Pe scurt, PSL-iştii vorbesc despre dublarea veniturilor populaţiei; digitalizarea administraţiei; renaşterea capitalului autohton; accelerarea înzestrării armatei române şi introducerea serviciului militar; pact cu investitorii strategici; consultarea naţională pentru modificarea imnului de stat; unirea provinciilor istorice prin reţele de transport de mare viteză; repatrierea şi integrarea a un milion de români din Diaspora; România, pol regional în domeniul sănătăţii, educaţiei şi cercetării; revitalizarea start-up nation. De asemenea, ca temă introdusă suplimentar este proiectul “O Românie verde şi curată” a lui Mircea Diaconu, fost candidat independent la Alegerile Prezidenţiale, însă susţinut de Pro România şi ALDE la acea vreme.

Reprezentanţii PSL au lansat cu această ocazie o invitaţie către brăilenii interesaţi să li se alăture. Au precizat că principalul lor plan este acela de a obţine guvernarea, dar şi că încearcă să aibă candidaţi la alegerile locale în toate judeţele.

“În seara aceasta, în Brăila, vă lansăm o invitaţie. Veniţi alături de noi, să muncim împreună, pentru a face din acest proiect de ţară o realitate. Toate aceste iniţiative nu sunt separate. Sunt convergente, unite într-un singur proiect”, au declarat reprezentanţii PSL la Brăila.

Potrivit acestora, coordonatorul platformei în judeţul nostru este Angela Elena Gheorghe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro