Mergi la conţinutul principal

Plătiţi-vă impozitele, ca să aibă viceprimarul Jantea bani să stea 9 zile la fotbal, în Turcia!

Viceprimarul PSD Brăila, Alexandru Jantea, s-a învârtit de o nouă excursie. Ce bine e să fii viceprimar, să nu ai de muncă la serviciu. Pleci în străinătate, te faci că lucrezi, că faci treabă în folosul brăilenilor care îţi plătesc salariul de viceprimar. Salariu care nu este deloc mic, ci undeva la 15.200 de lei brut, dacă nu mă înşeală memoria.

Voi ce program aveţi în perioada 4-13 mai 2018? La muncă, nu-i aşa? Foarte bine, mergeţi la muncă în mod organizat ca să aveţi bani să vă plătiţi taxele şi impozitele locale, ca să aibă viceprimarul Jantea pentru plecări în străinătate. A, nu v-am spus? Fix în aceeaşi perioadă de 4-13 mai 2018, când voi o să fiţi la muncă, viceprimarul Alexandru Jantea (PSD) se va afla în Turcia, la un turneu de fotbal. Dar Jantea nu va juca fotbal în aceste 9 zile în Turcia, deşi ar fi fost bine, că poate îi rupe cineva piciorul (glumesc!). Jantea doar va însoţi o delegaţie de sportivi din Brăila, care participă la un turneu de fotbal în oraşul Bursa din Turcia, cu care oraşul nostru este înfrăţit.

Ironia maximă este însă alta. După ce că va sta timp de 9 zile în Turcia, într-un nemeritat concediu plătit din bani publici, viceprimarul Jantea va primi şi diurnă pentru acest sejur. Aşadar, în timp ce voi o să fiţi la muncă, Jantea va benchetui pe banii voştri şi vă va trimite bezele din însorita Turcie. Alţii muncesc o viaţă şi nu îşi permit să plece timp de 9 zile în Turcia. Dar viceprimarul Jantea s-a descurcat şi merită tot ce e mai bun.

Cu ce beneficii pentru Brăila va veni Jantea din Turcia? Păi, cu un bronz de primăvară şi probabil cu amintirile unor beţii făcute după istovitoarele şi inutilele meciuri de fotbal care nu interesează pe nimeni. (Ionel MESSI)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro