Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca spune ca nu s-a schimbat situatia lui Radoi

Selectionerul Victor Piturca, aflat in conflict cu jucatorul Mirel Radoi, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu s-a schimbat nimic in situatia capitanului stelist deoarece nu a vazut nici o reactie din partea acestuia, prin care sa fie rechemat la echipa nationala.
"Sper sa terminam odata cu acest caz Radoi, de fapt nici nu cred ca exista un caz Radoi. Nu s-a schimbat nimic in situatia lui, n-am vazut nici o luare de atitudine din partea lui", a spus Piturca.
Mijlocasul FC Dinamo, Florentin Petre, a afirmat ca Radoi este un jucator valoros, de care echipa nationala are nevoie. "Acum totul depinde de ei, de cum se vor intelege. Eu cred ca ar fi benefic sa fie bine pentru toata lumea. Daca eu mi-as cere scuze sa fiu in locul lui? Nu stiu ce s-a intimplat atunci, ce a facut si nu am cum sa vorbesc in numele lui Radoi. Nu mi s-a intimplat niciodata sa plec din cantonament, dar nu stim ce s-a intimplat atunci", a spus Petre.
Selectionerul Victor Piturca nu l-a mai convocat la prima reprezentativa pe Mirel Radoi, dupa ce jucatorul stelist a parasit cantonamentul tricolorilor inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM-2006, disputata in iunie 2005. Radoi, care a invocat atunci o accidentare, sustine ca a avut acceptul selectionerului pentru a parasi cantonamentul, insa Piturca neaga acest lucru.
Piturca a dat publicitatii, pe 31 ianuarie, un comunicat in care sublinia ca Radoi a aratat ca "echipa nationala este, pentru el, doar un mijloc, o trambulina de transfer facil" si ca jucatorul nu-i datoreaza scuze lui, ci coechipierilor, suporterilor si fostilor mari jucatori ce au evoluat pentru Romania. Ulterior, selectionerul a apreciat ca, in conflictul creat intre el si echipa nationala, Radoi a fost influentat in mod negativ chiar de catre oficialii Stelei. Piturca a mentionat ca Mirel Radoi va fi rechemat la lot doar daca va spune adevarul si a precizat ca nu asteapta scuze de la acesta.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, anuntase ca a discutat cu selectionerul Victor Piturca pentru a media conflictul dintre acesta si jucatorul Mirel Radoi si a mentionat ca, la revenirea din Cipru, fotbalistul va da o declaratie "cum ii place" tehnicianului.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, si selectionerul Victor Piturca au participat, marti, la Casa Fotbalului, la o conferinta de presa, impreuna cu Mihai Ghyka, directorul general Interbrew, unul dintre sponsorii federatiei. Invitat si el la conferinta, mijlocasul dinamovist Florentin Petre a ajuns la Casa Fotbalului dupa terminarea acesteia, din cauza prelungirii antrenamentului echipei sale de club.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii