Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca le cere tricolorilor sa faca marcaj la vedetele Belarusului

"Belarus este o echipa imprevizibila, care dispune de trei-patru jucatori valorosi si de aici poate veni pericolul. Acestia sint in atentia noastra si trebuie facut marcajul foarte atent", a spus Piturca.
In opinia selectionerului, atacul este compartimentul forte al echipei Belarusului. Piturca a precizat ca, din ultimele informatii pe care le-a primit, antrenorul reprezentativei Belarusului, Iuri Puntus, va incepe partida de la Bucuresti cu portarul Vladimir Gaev de la Dinamo. "Astazi ne-au parvenit ultimele informatii din echipa Belarusului. Hamutovski s-a accidentat, iar antrenorul va incepe cu Gaev. Este un portar bun, care a jucat titular in ultimul timp si a aparat bine, chiar daca a gresit la acea faza (n.r. - golul primit in partida cu Xanthi, din cadrul mansei retur a primului tur al Cupei UEFA)", a mentionat tehnicianul.
Victor Piturca a afirmat ca a discutat cu jucatorii care au dovedit ca nu sint in forma in ultima perioada, fara a le dezvalui insa numele acestora. "Am avut pe aceasta tema o discutie cu jucatorii care in ultimul timp nu au dat randamentul cu care eram obisnuiti. Alta e insa concentrarea cind vii la echipa nationala", a mai spus antrenorul, recunoscind, astfel, ca pentru partida cu Belarus a apelat si la jucatori care nu se afla intr-o forma sportiva foarte buna.
Intrebat daca in cantonamentul echipei nationale mai pot patrunde si persoane straine, dupa incidentul de la Constata, cind un barbat a pretins ca a fost batut de fotbalistul Adrian Mutu in camera sa, Piturca a spus: "Daca vine un prieten al unui fotbalist, cu o problema, de ce sa nu intre. Paza in jurul echipei nationale a fost foarte buna si la Constanta, doar ca acolo era un hotel public, unde intra cine vroia, iar aici (n.r. - la Mogosoaia), este un hotel cu circuit inchins. La Constanta nu s-a intimplat nimic deosebit. Avem noi darul de a descoperi personaje de genul asta".
Echipa Romaniei va sustine in aceasta seara un meci test contra echipei Steaua II, iar joi si vineri jucatorii vor efectua cite o sedinta de pregatire.
Intrebat daca jucatorii vor iesi la plimbare in ziua meciului, Piturca a spus, rizind: "Da, vor iesi in padure, prin dreapta. Daca jucatorii vor dori sa iasa la plimbare in Parcul Herastrau, nu e nici o problema".
Piturca spera ca la partida cu Belarus atmosfera sa fie ca cea de la meciul Steaua - Olympique Lyon, din cadrul Ligii Campionilor. "Sper ca publicul sa fie avid dupa jocul echipei nationale, odata cu revenirea la Bucuresti", a precizat tehnicianul.
Victor Piturca a interzis accesul echipei de filmare a postului Antena 1 la conferinta de presa, sustinuta la Centrul National Academia de Fotbal Mogosoaia. Selectionerul si-a motivat decizia prin faptul ca un cameraman al postului mentionat i-ar fi filmat pe jucatori joi seara, la un restaurant din Capitala. Piturca a dezvaluit ca imediat dupa incident a dorit anularea intilnirii de miercuri cu reprezentantii mass-media, dar, ulterior, s-a razgindit.
Partida Romania - Belarus se va disputa simbata, de la ora 20.15, pe Stadionul Steaua, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008 si va fi condusa de o brigada din Spania, condusa la centru de Alberto Undiano Mallenco.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii