Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PIN isi alege, simbata, noul presedinte

Adunarea Generala Nationala Extraordinara a PIN se reuneste, simbata, pentru a-l alege pe noul presedinte al formatiunii, dupa demisia lui Cozmin Gusa din aceasta functie, urmare a rezultatului inregistrat de partid la alegerile pentru Parlamentul European din 25 noiembrie.
Conform articolului 64 din Statutul PIN, dupa fiecare ciclu electoral, conducerea demisioneaza, iar PIN a convocat aceasta Adunare Generala Nationala pentru alegerea noii structuri de conducere la nivel national, se arata intr-un comunicat al acestei formatiuni, remis joi agentiei MEDIAFAX. Vineri dupa-amiaza, se va desfasura Adunarea Nationala a Liderilor PIN in cadrul careia liderii judeteni vor prezenta propunerile organizatiilor pentru functia de presedinte PIN. Conform articolului 88 din Statutul PIN, poate candida la functia de presedinte acel membru PIN care are sustinerea in scris a cel putin cinci organizatii judetene. In acelasi timp, Adunarea Nationala a Liderilor va stabili ordinea de zi pentru Adunarea Generala Nationala Extraordinara, se mai arata in comunicat.
Deputatul Cozmin Gusa a anuntat in 26 noiembrie ca a demisionat din functia de presedinte al PIN, urmare a rezultatului inregistrat de acest partid la alegerile europarlamentare, de 2,43% din voturi.
Gusa a explicat, pentru MEDIAFAX, ca, potrivit articolului 64 din Statutul PIN, la fiecare ciclu electoral, in ziua anuntarii rezultatului definitiv al alegerilor, se convoaca Adunarea Generala Nationala pentru alegerea noii structuri de conducere nationala, care va avea loc in maxim 45 de zile.
"In ceea ce priveste candidatura mea pentru un nou mandat la conducerea PIN, este un lucru la care trebuie sa reflectez. Pot sa fac multe lucruri in partid, pot fi si secretar general sau vicepresedinte. In nici un caz nu voi parasi partidul. Eu am fondat PIN-ul sa-l bag in Parlament si voi fi ultimul care pleaca din acest partid", a mai spus atunci Gusa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii