Mergi la conţinutul principal

Piloții de la Hobby Auto Sport, protagoniști ai campionatelor naționale

* Gabriel Petre Solca s-a clasat pe locul al doilea la etapa a 5-a a campionatului de Super Slalom * start reușit pentru Dana Ionela Covalschi în Campionatul Național Women Rally

 

Complexul expozițional Romexpo București a găzduit una dintre etapele celei de a doua ediții a Campionatului Național Women Rally, competiție care a nul acesta a reunit la start 52 de reprezentante ale sexului frumos. Printre concurente s-a regăsit, ca și la prima ediție, reprezentanta clubului Hobby Auto Sport Brăila, Dana Ionela Covalschi.

“Mașini bune, noi, la fiecare ediție. Constatăm că ștacheta se rdică și apar noi “amazoane” curajoase cu mulți cai putere sub talpa  pantofului. Singura braileancă licențiată, Dana Ionela Covalschi, a  participat cu un Audi S4 la clasa 5, unde concurează cele mai puternice mașini. La start la această clasă au fost 10 piloți. După prima  manșă de concurs Covalschi era la doar 2 zecimi de podium și asta a contat pentru presiunea psihică în manșa urmatoare de concurs,  când și mașina a “strănutat puțin” și, în final, s-a depărtat de podium la  1,2 secunde. Dar s-a numărat printre protagonistele concursului de la București unde a fost atent urmarită de adversare întrucât este în cel de-al doilea an când participă la această competiție”, ne-a declarat Valentin Nemțanu, președintele clubului Hobby Auto Sport Brăila.

În aceeași perioadă, lângă Curtea de Argeș, la Domnești, s-a 

desfășurat a 5-a etapă a campionatului de Super Slalom pe 2021. De la clubul Hobby Auto Sport Brăila a participat juniorul Gabriel Petre Solca care a concurat cu un autoturism Citroen Saxo. După o prestație bună și o luptă cu secundele, pilotul junior brăilean s-a clasat pe locul al doilea, la o jumătate de secundă de ocupantul primei trepte a podiumului de premiere.

Solca și mașina sa încep să se acomodeze ceea ce înseamnă că la următoarea etapă pilotul brăilean poate ținti primul loc.

“Așadar, în lupta cu zecimile și în dorința realizării unor timpi cât mai  scurti, piloții clubului Hobby Auto Sport adună puncte la etapele de compionat, care vor conta în clasările finale ale sezonului competițional 2021. Ceea ce ne face mândri de prestațiile lor”, a mai spus Valentin Nemțnu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro