Mergi la conţinutul principal

Pilele preşedintelui Chiriac sunt mai flămânde decât ale altora

E, asta-i bună! Că doar nu aţi crezut că angajările s-au făcut vreodată pe bune la CJ Brăila, de când există instituţia asta. Mă rog, poate că în 2-3 cazuri au mai promovat unii care nu aveau proptele, dar astea nu sunt altceva decât excepţiile care confirmă regula.

Sunt absolut convins că este adevărat ce a spus consilierul judeţean PNL Brăila, Ovidiu Nechita, şi anume că se pregăteşte angajarea unui jurist apropiat preşedintelui Francisk Chiriac în schema CJ Brăila.

Că angajarea se va produce peste o lună sau peste 6 luni, asta mai puţin contează. Important este că sistemul de pile şi relaţii îşi va face datoria şi va promova în sistem pe cine trebuie, nu pe cine merită.

Îmi imaginez că fiecare dintre preşedinţii CJ Brăila a venit cu pilele lui pe care le-a angajat în sistem. Mă, dar parcă în timpul PSD-ului se sparge conducta cu piloşi. De fiecare dată când vine PSD-ul la putere (local, naţional, nu contează) se umflă aparatul bugetar ceva de speriat. Evident, primii care reuşesc să intre în sistem sunt cei apropiaţi pesediştilor care au ajuns la butoane.

Am observant că Francisk Chiriac a încercat să joace rolul fetei mari prinsă în bordel. Că ea era în trecere la o prietenă, că a greşit clădirea, că habar nu are ce-i ăla bordel.

E, tocmai asta deranjează la Chiriac şi la cei ca el, care au ajuns în poziţii cheie, că se fac că plouă: “Cine, eu să fac angajări pe pile? Doamne-fereşte, eu nici nu ştiu semnificaţia cuvântului pilă. Apropo, ce-i aia o pilă?”.

Dar l-aş ruga pe domnu’ Chiriac să meargă printre oameni, pe stradă, şi să le explice că toate concursurile au fost pe bune până acum, la CJ Brăila. Că promovarea s-a făcut exclusiv pe bază de competenţă şi că ăştia care afirmă contrariul sunt nişte “duşmani”, nişte mercenari plătiţi ca să distrugă extraordinara muncă pe care o depune administraţia Chiriac în folosul comunităţii.

Uite, eu, unul, am să stau pe recepţie să văd dacă Ovidiu “Mama Omida” Nechita a avut sau nu dreptate când a spus că un jurist va ajunge în curând pe statul de plată al CJ Brăila, deşi postul nu se adresează neapărat unei persoane cu studii juridice.

Treaba trebuie însă monitorizată cu atenţie şi mai ales pe termen lung pentru că ăştia de la CJ Brăila ar fi în stare să amâne angajarea juristului chiar şi 7-8 luni, sperând că lumea va uita de acest şmen deconspirat de Nechita. (Şmen In Black)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro