Mergi la conţinutul principal

Pietele si discotecile la control

Actiunile de control in pietele din municipiu, efectuate de lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana, impreuna cu agenti de la Politia Comunitara, au continuat si in ziua de 30 iulie. Prin sita oamenilor legii au trecut 13 societati comerciale, 28 asociatii familiale, 24 persoane fizice autorizate si 11 producatori particulari.
"Pe parcursul derularii activitatilor specifice au fost aplicate 28 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 970 lei, si au fost confiscate 105 pachete cu tigari, pentru care comerciantii nu detineau acte legale de provenienta, in valoare totala de 600 lei", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean, subinspector Jenel Sogor.
De asemenea, in noaptea de simbata spre duminica, au intrat in actiune si lucratorii din cadrul Politiei orasului Insuratei, impreuna cu agentii de la posturile de Politie arondate. Acestia au actionat in zona localurilor publice cu profil discoteca sau cafe-bar, din zona de competenta, pentru asigurarea ordinii si linistii publice si prevenirea faptelor comise cu violenta. Politistii au legitimat 42 de persoane, din care 5 au fost perchezitionate corporal sumar, au controlat in trafic 27 de autovehicule si au aplicat 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.775 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu