Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pierdut chef de munca, se declara nul

Daca la nivelul intregii tari rezultatele obtinute in economie sint laudabile, la Braila se bate in continuare pasul pe loc sau, mai rau, se inregistreaza scaderi ale productiei. Astfel, potrivit unor surse din cadrul Directiei Regionale de Statistica Braila (DRS), productia industriala realizata de un esantion reprezentativ de unitati economice autohtone in luna februarie a. c. a fost cu 18,6 % mai mica decit cea realizata in februarie anul trecut. Statisticile arata ca, in industria extractiva braileana, s-au inregistrat in aceasta perioada cresteri de aproape 70 %, in timp ce in industria prelucratoare productia a scazut cu circa 30 de procente.
Potrivit specialistilor DRS, in intervalul de timp ianuarie - februarie 2007, productia industriala realizata de firmele brailene de profil a scazut cu 13,2 procente, fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, in conditiile in care, la nivel national, s-a inregistrat o crestere de 7,4 %. In ce priveste Braila, scaderi ale productiei s-au inregistrat in industria prelucratoare si industria de producere a energiei electrice, termice, gaze si apa. In schimb, in industria extractiva, in primele doua luni ale anului, productia a crescut cu 113,7 %. Cifra de afaceri a intreprinderilor brailene cu activitate principala de industrie a inregistrat, de asemenea, scaderi in luna februarie 2007, ea fiind cu aproape 13 % mai mica decit cifra de afaceri din luna februarie 2006.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii