Mergi la conţinutul principal

Piaţa Halelor, modernizare din temelii

• Administraţia Pieţelor derulează în zonă un proiect investiţional • s-a asfaltat întreaga platformă în sectorul de legume şi au fost schimbate tarabele • urmează la rând şi celelalte pieţe din oraş

 

Forfotă mare, ieri, în zona sectorului de legume din Piaţa Halelor: se turna asfalt pe platforma pieţei şi se schimbau tarabele vechi din tablă cu altele noi din plastic. Totul, în cadrul unui proiect investiţional gândit de Administraţia Pieţelor, care-şi propune să îmbunătăţească în timp cât mai scurt condiţiile în care se defăşoară comerţul din pieţele brăilene.

„După cum se ştie, spre finele lunii trecute au fost încheiate lucrările la Hala Centrală, unde s-a făcut igienizare. La acest moment se toarnă asfalt pe platforma sectorului de legume cu realizarea pantelor spre gurile de scurgere, astfel încât apa să nu mai băltească între tarabe. De asemenea, au fost schimbate şi vechile tarabe cu altele noi, din plastic. Rămâne să stabilim şi cum vor fi amplasate, în linie sau în careu. Şi în celelalte sectoare de piaţă avem planificate lucrări, fie de schimbare a copertinei, fie de înlocuire a tarabelor. Ne gândim aici, la Piaţa Halelor, şi la relocarea unor comercianţi spre sectoare special amenajate pentru ei, aşa cum este cazul celor care comercializează varză murată pentru a rezolva astfel problema mirosului. Urmează o relocare şi pentru piaţa de păsări”, ne-a declarat Meluţa Drăguţ, directorul Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila.

De asemenea, sursa citată a explicat că lucrări de investiţii sunt planificate şi pentru celelalte pieţe din municipiu, toate proiectele fiind finanţate din sursele proprii ale companiei.

„Am promis modernizarea pieţelor şi asta se întâmplă acum la Piaţa Halelor, unde se afaltează şi se montează tarabe noi-nouţe pentru comercianţii din zonă. Urmează şi Piaţa Microhală din Hipodrom, dar şi celelalte pieţe din oraş. Nu le putem face pe toate deodată, aşa cum îmi doresc, dar etapizat vom avea în perioada următoare pieţe moderne în tot municipiul Brăila”, a punctat la rândul său, primarul Brăilei, Marian Dragomir.  

Potrivit celor mai recente raportări de bilanţ, Administraţia Pieţelor a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 7,1 milioane lei, din care a rezultat la final un profit net de 116.057 lei, cu o echipă de 141 de angajaţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro