Mergi la conţinutul principal

Piţa şi Jitaru participă la un regal pugilistic la Timişoara

Boxerii brăileni Marian Piţa şi Robert Jitaru vor participa la sfârşitul acestei săptămâni la un regal pugilistic la Timişoara, mai precis la două competiţii internaţionale de pregătire în vederea europenelelor de box pentru tineret, care vor avea loc luna viitoare. Prima dintre ele, "Gala Prieteniei", se va derula în sala "Constantin Jude" şi este o premieră în boxul timişorean. La "Gala Prieteniei" vor urca pe ring sportivi din România, Croaţia şi Serbia. Acest turneu va fi urmat de Cupa Timişoarei, competiţie ajusă la ediţia a III-a. Din lotul care va reprezenta România la aceste două turnee de box mai fac parte Ionuţ Vulpe şi Iulian Ivanov de la Centrul Olimpic de box de la Brăila, precum şi trei dintre componenţii lotului naţional de tineret, George Ceparu, Florin Şchiopu şi Marin Ion. Aceştia din urmă vor sosi astăzi la Brăila, iar mâine vor pleca spre Timişoara.
"Fiecare sportiv va susţine câte două meciuri şi evident că ne propunem să le câştigăm pe toate. Este o verificare utilă pentru pugiliştii care vor participa la Campionatul European de tineret, programat luna viitoare în Polonia. Profităm de această oportunitate şi îi oferim şi lui Piţa două meciuri cu adversari seniori puternici, el având un alt obiectiv în vizor, calificarea la Jocurile Olimpice", a declarat antrenorul Centrului Olimpic de box de la Brăila.
Sportivii sunt însoţiţi de antrenorul federal Valentin Vrânceanu, de antrenorii brăileni George Perţea, Gigi Moise, şi de George Anghel, tehnicianul de la CSM Călăraşi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro