Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca primeste vizita constantenilor de la Oil Terminal

Petrolul tinteste revansa dupa infringerea din tur

Formatia petrolista tinteste in aceasta partida doua obiective, primul ar fi revansa in fata constantenilor, cel de-al doilea revenirea pe pozitia secunda in clasament.
Daca victoria in fata echipei Oil Terminal depinde doar de ea, pentru realizarea celui de-al doilea obiectiv mai este necesar si ca Junkers sa nu cistige la satelitul Farului.
Formatia petrolista are moralul ridicat dupa ce a cistigat derby-ul cu Petrolul Berca si a obtinut un pretios egal la Rm. Sarat si porneste ca favorita in partida ce se va desfasura astazi pe stadionul "Stefan Vrabioru".
Singura indisponibilitate din tabara gazdelor este cea a lui Marian Berceanu care, din cauza cumulului de cartonase, va urmari partida din tribuna.
In tur, la Constanta, Oil a deschis scorul in minutul 40, prin Nita, dupa care initiativa a trecut de partea Petrolului si egalitatea s-a restabilit in minutul 80. In ultimul minut de joc, Nita a mai inscris o data si astfel formatia constanteana s-a impus la limita, cu 2-1.

Daca invinge astazi, CS Faurei poate urca pe locul al 9-lea

Pentru gazde acest meci poate fi unul decisiv pentru mentinerea in Divizia C. Jocul rezultatelor le-a fost favorabil elevilor lui Iacob Carst in etapa trecuta si chiar si in aceasta runda ar putea avea un rol important in stabilirea ierarhiei in subsolul clasamentului.
Toate aceste ipoteze sint valabile numai in cazul in care SC Faurei invinge astazi Petrolul Berca.
Se anticipeaza o partida de lupta, in care va lipsi probabil spectacolul, dar care poate aduce linistea in tabara echipei gazda.
In partida tur CS Faurei s-a impus cu 2-1, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 1-1. Nicola a deschis scorul pentru gazde in minutul 39, Calatoaie a restabilit egalitatea 2 minute mai tirziu, iar Musat a marcat pentru 2-1, in ultimul minut de joc.
Etapa a 22-a programeaza meciurile:
Farul II Constanta - Junkers Galati (1-3)
Unirea Slobozia - Aurora 23 August (0-2)
Petrolul Ianca - Oil Terminal Constanta (1-2)
Delta Tulcea - CSM Rm. Sarat (1-1)
CS Faurei - Petrolul Berca (2-1)
Politehnica Galati - Abatorul Slobozia (3-0)
Axiopolis Cernavoda - Hidro-Metalcord Buzau (0-3)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii