Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca - Dunarea Calarasi 1-1 (0-0)

Un nou semiesec acasa si pamintul incepe sa le fuga de sub picioare petrolistilor. Cei care l-au acuzat pe Baldovin ca efectua antrenamente tari si ca sint blocati fizic din cauza acestora, adica puturosii, au avut acum, de cind a venit Iacob Carst, ocazia si chiar timpul necesar sa-si revina. Dar nu o fac si in aceste conditii pasul spre Liga a IV-a este din ce in ce mai aproape.
Dunarea Calarasi a venit hotarita sa se apere si sa plece cu puncte si a reusit sa-si indeplineasca obiectivul.
Ca de obicei, gazdele au dominat inceputul de meci insa a fost doar o presiune sterila la poarta adversa. Practic sansele de gol ale petrolistilor s-au ivit abia in cea de-a doua jumatate a reprizei, dar Berceanu, Moldoveanu si Neta nu au reusit sa finalizeze.
Nici incercarile lui Rosu si Bandarica de a surprinde prin actiuni personale sau suturi de la distanta nu au avut mai multi sorti de izbinda.
In toata aceasta perioada, Dunarea s-a aparat in zona si a lansat citeva atacuri prin M. Stefan si Condei insa apararea Petrolului, bine dirijata de Constandache, a reusit sa anihileze incercarile oaspetilor.

Emil Cristian putea schimba soarta partidei in ultimul minut

In partea a doua, gazdele au fortat deschiderea scorului si au aparut citeva ocazii. Berceanu a sutat din marginea careului de 16 metri si tot el a ratat sansa de a trimite balonul in plasa, dupa o centrare a lui Moldoveanu.
Pe lista ratarilor si-au trecut numele si Bandarica, Rosu si Moldoveanu.
In minutul 80, petrolistii au beneficiat de o lovitura libera, portarul oaspetilor a respins mingea in fata si Rosu, din apropiere, a marcat pentru 1-0.
Dunarea a initiat citeva contraatacuri si dupa doar cinci minute a reusit sa restabileasca egalitatea prin Zaharia care a reluat cu capul in plasa, de la marginea careului mic, mingea centrata de Ciocea.
In ultimul minut al partidei, Petrolul a ratat sansa obtinerii celor trei puncte prin Emil Cristian care, de la doar patru metri, nu a reusit sa-l invinga pe portarul advers, dupa o centrare foarte buna a lui Bandarica.
Petrolul, care nu a gasit nici de aceasta data calea spre victorie, ocupa locul al 14-lea, insa pentru gruparea din Ianca urmeaza doua intilniri extrem de dificile, in care va intilni pe rind, in deplasare si respectiv acasa, pe satelitii celor mai puternice echipe din Liga I, Steaua si Dinamo.

Petrolul: Constandache - Bosoi, Em. Cristian, Hrinca, Costache - Rosu, Podaru, Bandarica, Moldoveanu - Neta (min. 50: Grosu; min. 75: Bulancea), Berceanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii