Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii, invinsi fara drept de apel

Daca in urma cu o saptamina, tot in deplasare, a scapat cu un singur gol primit, in aceasta etapa Petrolul a pierdut cu 0-5 disputa de la Mangalia.
Aflata intr-o mare revenire de forma, ex-divizionara B Callatis, a evoluat la turatie maxima in prima repriza si la pauza avea deja un avantaj de trei goluri. Avram, din penalty, a deschis scorul in minutul 25, iar Erdinci Cogali si Bardu, in ultimul minut al primei reprize, au stabilit scorul primelor 45 de minute.
In partea a doua, desi gazdele nu au mai fortat, au reusit totusi sa mai perforeze poarta Petrolului de inca doua ori. Golgeterul Callatisului, Zgubea, a inscris la zece minute de la reluare, iar Tanase a inchis tabela cu trei minute inainte de fluierul final al meciului.
Callatis a urcat un loc in clasament, fiind dupa aceasta runda pe pozitia a zecea, in timp ce Petrolul, care se confrunta cu mari probleme financiare si de efectiv, se chinuie sa gaseasca resursele necesare pentru a nu se retrage din campionat.

Rezultatele inregistrate in etapa a 24-a:
Steaua II Bucuresti - Dodu Bucuresti 1-1
Dunarea Calarasi - Oil Terminal Constanta 0-0
Politehnica Timisoara - Rocar ANEFS Bucuresti 1-3
Viitorul Insuratei - Phoenix Ulmu 5-2
CS Ovidiu - Aurora Mangalia 2-0
Dinamo II Bucuresti - Farul II Constanta 2-5
Portul Constanta - UFC Chitila 1-0
Callatis Mangalia - Petrolul Ianca 5-0
Unirea Slobozia - Inter-Gaz Bucuresti
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii