Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii continua sa "foreze" dupa victorie

Partida de la Bucuresti trebuia sa fie una care sa fie abordata cu multa determinare de catre petrolisti deoarece conducatorii nu numai ca renuntasera la penalizarile dictate cu putin timp in urma, ci, mai mult, au promis o prima substantiala.
Si Petrolul a inceput bine jocul. Berceanu a avut o prima ocazie in minutul 6, dupa o centrare a lui Moldoveanu, dar nu s-a descurcat prea bine pe terenul imbibat cu apa, iar in minutul urmator Rosu l-a driblat pe portarul lui Poli si, dintr-un unghi dificil, a sutat in bara.
Aflata tot intr-o situatie delicata, Politehnica a ripostat in minutul 12 prin Matache. Acesta a reusit sa se descotoroseasca de adversarul direct, a sutat cu efect la coltul scurt, portarul Constandache a boxat mingea in fata pina la Paun care a reluat destul de puternic, toti vedeau mingea in plasa, insa Zainea a reusit sa o degajeze de pe linia portii.
Dupa o serie de ratari - Balta (min. 18), Berceanu (min. 27 si 31) - petrolistii reusesc sa deschida scorul prin Rosu, jucatorul de banda dreapta al oaspetilor izbutind sa-i dribleze pe toti adversarii iesiti in cale, inclusiv pe portar, min. 42: 0-1.

In inferioritate numerica, Petrolul nu a putut evita infringerea

In partea a doua a meciului, jocul s-a derulat timp de zece minute la mijlocul terenului, dupa care, la prima actiune periculoasa a Politehnicii, Stanciulescu a avut o interventie intirziata la Sabin, iar arbitrul de centru a dictat penalty si eliminarea fundasului stinga al oaspetilor. I. Mihai a restabilit egalitatea si din acel moment presiunea Politehnicii a devenit mult mai mare, petrolistii se descurca din ce in ce mai greu, iar in minutul 68 ramin in noua oameni pentru ca Zainea primeste cel de-al doilea cartonas galben si este eliminat.
In superioritate numerica, gazdele obtin o lovitura libera doua minute mai tirziu si Matache reuseste sa-si aduca echipa in avantaj, 2-1, cu largul concurs al portarului Constandache.
Pe finalul meciului, portarul petrolist si-a "spalat pacatele" prin citeva interventii de mare efect, insa nu se poate spune acelasi lucru si despre jucatorii aflati la finalizare, care in doua-trei situatii au ratat cu prea multa usurinta din pozitii favorabile.
La victoria gazdelor pina la urma o contributie a avut si asistentul Frosonea, din Craiova, care a semnalizat eronat o pozitie de ofsaid la Berceanu, cu toate ca atacantul petrolist plecase din pozitie regulamentara si urma sa ramina singur cu portarul Politehnicii.
"Am pregatit foarte bine acest meci si, cu putina sansa, cred ca am fi putut pleca cu cel putin un punct, dar din nou am platit tribut lipsei de concentrare in momentele cheie. Nu comentez arbitrajul, dar cred ca ne-au fost eliminati cu prea multa usurinta doi jucatori si acest lucru a contat foarte mult in stabilirea scorului final", a declarat Iacob Carst la revenirea in Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii