Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au platit tribut lipsei de experienta si au coborit in zona retrogradarii

Cu toate ca avea mare nevoie de o victorie in acest meci, Petrolul nu a reusit nici macar o remiza desi a sperat in ea pina in minutul 75.
Intarit cu citiva jucatori de la prima echipa, Farul II a deschis scorul inca din minutul 5, prin Tiberiu Moldovan insa dupa numai cinci minute situatia s-a reechilibrat in urma golului marcat de Ghioca.
Desi gazdele au avut mai mult posesia mingei, tot constantenii au fost cei care au reusit sa modifice din nou tabela, prin Ciobanu, bine lansat in careul petrolist de autorul primului gol, min 30: 1-2.
Istoria s-a repetat, la acelasi interval de cinci minute, Cristian Balta a reusit sa restabileasca egalitatea si, cu toate ca meciul a fost destul de alert pina la pauza nici una dintre cele doua formatii nu a mai gasit calea spre gol.
Partea secunda a partidei a fost echilibrata si jocul parea ca se indreapta catre o remiza numai ca in minutul 77 oaspetii au reusit sa ia pentru a treia oara conducerea in urma reusitei lui Boghitoiu si sa conserve acest rezultat pina la finalul partidei.
Petrolul a platit tribut lipsei de experienta a lotului, deoarece in aceasta iarna s-a despartit de jumatate dintre fostii titulari si in urma acestei infringeri a coborit din nou in zona retrogradarii, ocupind dupa aceasta runda locul al 15-lea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii