Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au pierdut la scor de forfait disputa din capitala

Formatia din Ianca si-a continuat traseul descendent, pierzind la scor de forfait partida din deplasare de la Bucuresti, in fata ocupantei locului secund, Rocar, infringere scontata de altfel tinind cont de faptul ca bucurestenii incearca sa revina in cel de-al doilea esalon si chiar au sanse reale.
Rocarul a modificat tabela inca din minutul 6, prin Chirita iar Stancioiu a stabilit, din minutul 25, scorul primei reprize. Cu toate ca oaspetii s-au aparat cu toata echipa bucurestenii au reusit sa mai marcheze inca o data, cu cinci minute inainte de final, prin Darie si sa reduca la doar patru puncte diferenta fata de lidera, Dinamo II, care a remizat la Insuratei.
In conditiile in care mizeaza pe juniori, formatia petrolista nu poate emite pretentii deocamdata si continua sa se afle in zona retrogradarii. Cu minus 17 la adevar, Petrolul se indreapta spre Liga a IV-a, fiind posibil ca din vara sa se desfiinteze chiar.

Petrolul: Cristea - Costea (min. 46: Spirea), Pelin, Radulescu, Ionita, Stanciulescu - Costache, Hrinca (min. 70: Radu), Balta, Grosu - Ghioca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii