Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au cistigat ultimul derby al sezonului

Deoarece era o partida importanta in perspectiva clasamentului final, conducatorii gruparii petroliste au hotarit sa abordeze partida cu Junkers cu doar doi juniori, limita impusa de regulament.
Tinind cont de faptul ca si oaspetii au venit cu cel mai bun unsprezece, partida s-a ridicat peste nivelul Diviziei C.
Junkers a avut o prima actiune periculoasa in minutul 10 insa Dragan a reusit o parada eficienta si a scos mingea de la radacina barei la sutul lui Muha.
Gazdele au replicat imediat, prin Bandarica, au dominat teritorial insa tot galatenii au fost cei care au reusit deschiderea scorului prin Tasca, atacantul oaspetilor profitind de o greseala a lui Zainea care s-a complicat in propriul careu intr-un sir de driblinguri inutile, min. 20: 0-1.
In acelasi minut, Rosu a demarat intr-o cursa personala pe partea dreapta, si dupa o combinatie spectaculoasa cu Neta, a fost faultat in careu si Bandarica a transformat penalty-ul acordat gazdelor, restabilind astfel egalitatea.
In minutul 25, Costel Rosu a sutat violent din marginea careului de 16 metri insa Stoica a reusit sa scoata mingea de sub transversala, dupa care a urmat o noua ratare a lui Berceanu si un sut puternic al lui Vasilica Gheorghe care a zguduit bara transversala a portii oaspetilor.
Aceasta faza a prefigurat golul al doilea al gazdelor. Rosu a fost faultat la 20 m de poarta adversa, lovitura libera a fost executata de Bandarica, iar Emil Cristian a reluat imparabil in plasa portii galatene.
Intr-un interval de un minut ambii portari au avut interventii spectaculoase, Stoica la reluarea cu capul a lui Berceanu, Dragan la un sut la firul ierbii al lui Crim.
Scorul putea lua proportii pina la pauza insa atacantii gazdelor, Neta si Berceanu, nu au reusit sa gaseasca calea spre gol din pozitii favorabile.

Costel Rosu a fost cel mai bun jucator al gazdelor

Dupa o perioada de joc la mijlocul terenului, in minutul 65 galatenii ar fi putut egala la actiunea lui Galan daca Dragan nu ar fi avut din nou o interventie inspirata.
Petrolul si-a reluat atacurile, dar si-a mai trecut in cont doar trei ratari, ale lui V. Gheorghe, Neta si Bandarica, acesta din urma incercind un lob peste portarul galatean iesit inoportun, in locul unui sut plasat care cu siguranta ar fi schimbat tabela.
Petrolul a reusit totusi sa mai inscrie de doua ori in finalul partidei si sa-si indeplineasca obiectivul, acela de a incheia sezonul pe podium. In minutul 88, Zainea a trimis o diagonala de 40 de metri spre Moldoveanu, iar jucatorul de banda dreapta al gazdelor a driblat tot ce a gasit in cale, inclusiv pe portarul Stoica si a trimis mingea in poarta goala.
Galatenii au ramas in inferioritate numerica in minutul 89, cind Muha a fost eliminat dupa un fault dur asupra lui Moldoveanu iar acesta din urma, dupa numai un minut, avea sa stabileasca scorul final, 4-1, dupa o pasa primita de la cel mai bun jucator al gazdelor din aceasta partida, Costel Rosu.
In urma acestei victorii la scor, Petrolul Ianca a incheiat sezonul competitional 2005-2006 pe locul al treilea in clasament.
Petrolistii vor continua antrenamentele inca o saptamina dupa care vor intra in vacanta pina pe 2 iulie.
Petrolul: Dragan - Bosoi, Zainea, Em. Cristian, Smeu - Rosu, V. Gheorghe, Bulancea, Bandarica (min. 81: Stanciulescu) - Neta (min. 85: Moldoveanu), Berceanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii